Wat is onderhuids

Wat is onderhuids

Onderhuidse cryo (apparatuur voor het uitvoeren van cryotherapie) is slechts één van de verschillende behandelingsmogelijkheden die beschikbaar zijn voor mensen die ziekten hebben ontwikkeld die het normale genezingsproces belemmeren. Tot op heden gaat het om ziekten zoals HIV/AIDS en kanker, maar ook om niet-infectieuze aandoeningen zoals osteoartritis.

Voor bepaalde patiënten die vaak een krap budget hebben, wordt vaak vloeibare stikstof gebruikt in plaats van de duurdere onderhuidse vormen. Gewoonlijk gebeurt dit wanneer de omvang van de laesie klein is, en de apparatuur niet kan worden gebruikt op plaatsen waar een persoon een hartstilstand zou kunnen krijgen. Voor bekend en ervaren gecertificeerd medisch personeel wordt vloeibare stikstof beschouwd als de voorkeursmethode. Als u echter cryotherapie voor een niet-medisch doel overweegt, zullen de gebruikte methoden dezelfde zijn.

 

 

 

https://www.cryoboost.nl/cryotherapiebreda

Alles wat u nodig hebt is een draagbare cryobeat, die u te allen tijde gewoon onder uw kleren kunt dragen. Gewoonlijk veroorzaakt de apparatuur geen temperatuurverhoging. De apparatuur is zeer gemakkelijk te gebruiken en u hebt geen extra accessoires nodig. Het grootste nadeel van het gebruik van onderhuidse cryo is echter het risico op bevriezing. Elk jaar maken verschillende mensen gebruik van deze methode, omdat ze denken dat deze betaalbaarder is dan vloeibare stikstof. Bevriezing kan leiden tot ernstige medische complicaties waarvoor ziekenhuisopname nodig is. Bovendien mag u subcutane cryo niet gebruiken voor tandheelkundige doeleinden.

Ten slotte kunt u ook het gebruik van een soort koude spray overwegen. Dit is een ideale optie voor u, aangezien u alleen maar wat verdunde vloeistof op uw wond hoeft te spuiten. De koude spray vernauwt de bloedvaten en helpt zo te voorkomen dat de hitte zich verspreidt naar andere wonden in de buurt.

Leave a Reply