sieraden kralen

Kroon, Tiara, Kristallen, Diamanten

Wat begon met de wens om sieraden te maken die bij de echte vrouw zouden passen, is uitgegroeid tot een enorme industrie, waarin kwaliteit niet alleen 'in' is, maar ook attitude het handelsmerk is.

Onze bodysuits zijn een kleurrijke manier geworden om de persoonlijkheid van vrouwen uit te drukken, of om gewoon een beetje kleur toe te voegen aan de gebruikelijke eentonigheid van het dagelijks leven. Vrouwen over de hele wereld dragen onze hobbelige, trendy gedrapeerde halslijnen en onze mooie en diverse collectie organische lichaamssieraden. Omdat voor ons een ketting met één koord niet genoeg is om hun schouders te minimaliseren of hun nek te ethyleren.

Winkelen voor die perfecte bh is slechts een klik verwijderd, zorgvuldig ingepakt en zorgvuldig aan u gepresenteerd aan de andere kant van een soort mooi hangend raam, waar zorgvuldig geverfde en zorgvuldig vervaardigde metalen, stenen en kleurrijke kralen naast elkaar zitten, en een hele kamer. Er is keuze genoeg; alles van casual tot elegant tot leuk en flirterig.

Onze bodysuits zijn eigenlijk heel aanpasbaar als het gaat om het dragen in verschillende scènes, van een informele wandeling langs het strand tot een after-iesta-feestje in de avond. Wat dat betreft zijn ze ook geschikt voor veel verschillende 'persona's'.

Als jij een van die excentrieke mensen bent die graag hun leven in beide bovengenoemde omgevingen verandert, dan is mala mudra perfect voor jou. Afgezien van zijn realisme, is het ook een eeuwige favoriet waar je nooit zonder stijl en tevredenheid in kunt raken. De prestatie om zowel een modieus als functioneel kledingstuk te zijn, maakt het een combinatie van tijdloze elegantie met eigentijdse street-smart. Het is kleding voor iedereen, van een lieve dame op het strand tot een prachtige dame tijdens het reizen of zelfs als je gewoon door het winkelcentrum slentert.

Mala Mudra is er in verschillende kleuren en bekende designs. Als je iets echt schattigs wilt hebben en tussen het brede scala aan selecties, ben je misschien geïnteresseerd in onze schattige en kleurrijke half-schouder p Adventures-lijn van babytassen. Deze specifieke lijn heeft de geneugten van het tot leven brengen van een baby met het grootste comfort en gebruiksgemak perfect geconceptualiseerd. Er zijn mudra-tassen in een assortiment van kleuren die je kind zeker zullen kalmeren, inclusief spannende kleuren, zoals rood en klassiek babyblauw. Trouwens, er zijn schattige roze en witte tinten die je kleine engel zullen kalmeren. Deze specifieke babytas heeft ook een verwijderbaar verschoningskussen, waardoor het een perfect aanpasbare tas is voor je kostbare kleine bundel.

Wat betreft de ontwerpers, we raden Mala mudra ten zeerste aan. Zoals we allemaal weten, zijn kinderen verfraaid met een breed scala aan heerlijke en overdreven enthousiaste karakters, waardoor het een erg rommelige en snel moeilijke poging is om hun spullen op te bergen als ze groot worden. Met alle praktische functies heb je echter geen enkel probleem voordat het ook in je peuter valt. Wat het een prettige omgeving maakt, is dat baby's er gefascineerd door zullen raken en het is de ideale babytas voor baby's. Eigenlijk hebben we momenteel drie prachtige mudra-tassen voor baby's op onze website.

Mala mudra heeft interlinks van echte mudra-kralen die sierlijk zijn gezet in kralen afgewisseld met parels en halfedelstenen en kundan-kralen. Elk van de kralen heeft een andere betekenis en noemt sommige kralen echt terwijl ze de andere als mysterieuze kralen bestempelen. Terwijl je door de mudra-kralen bladert, kun je ontdekken welke een betekenis heeft die verband houdt met iets in de natuurlijke wereld. Wat het schattig maakt, is de verscheidenheid aan mudra-kralen en parels die zijn gemaakt door verschillende kleurrijke stenen met elkaar te combineren.

Mala mudra is er in vijf verschillende kleuren, wat niet veel is voor zo'n functioneel kledingstuk. Hoewel ik echter geloof dat de vijf kleuren zo ongeveer het maximum zijn dat je in een mudra kunt hebben, denk ik dat elke mudra-kleur een lange weg gaat om een ​​bepaalde situatie of idee in de volksmond te interpreteren. De beige mudra-kleur symboliseert bijvoorbeeld zuiverheid, daarom zijn de andere veel voorkomende mudra-kleuren die ermee in verband kunnen worden gebracht, licht getint, goudkleurig en lichtblauw. De meest voorkomende mudra-kleuren zijn zwart omdat het gewoon symboliseert, nou, je raadt het meteen! Door zijn veelzijdigheid is het een goede investering.

Leave a Reply