Schoonmaken en schoonmaken

Schoonmaken en schoonmaken

Schoonmaken behoort tot de huishoudelijke taken, naast andere zoals koken en wonen, toiletten, douches, wastobbes en baden.

Als je een schoonmaker inhuurt, let dan op deze dingen:

– Onderteken nooit iets waarvoor uw handtekening op de papieren of het contract vereist is. Als de schoonmaker iets breekt, hoeft hij niet terug te komen voor dat specifieke werk.

 

Groothandel schoonmaakmiddelen

 

– Maak een schoonmaakschema. Bepaal hoe vaak u wilt dat de schoonmaker langskomt en wat het gebied is dat moet worden schoongemaakt.

– Van de schoonmaker wordt niet verwacht dat hij oppervlakken zoals tafels, stoelen of tapijten schoonmaakt.

– Een overeenkomst over sanitaire voorzieningen of gezondheid en veiligheid met de schoonmaker moet worden gesloten voordat de werkzaamheden beginnen.

– De schoonmaker maakt badkamers schoon, inclusief toiletten, wasbakken, douches, baden en kranen.

– Cd’s, televisietoestellen, tekenfilmfiguurtjes, computermonitors, hoedendozen, lampenkappen zullen worden gereinigd.

groothandel schoonmaakmiddelen, spuitbussen, verdunners en oplosmiddelen bij de pomp. Veeg ze goed schoon met een schone handdoek of een zeemlap. Reinig alle elektrische platen op het bureau en in de bureauruimtes.

– Gebruik een schone theedoek om aanrechten, beweegbare stoelen en kasten af te vegen indien nodig.

Wanneer met een schoonmaakopdracht moet worden begonnen, zorg er dan voor dat de ruimte en de schoon te maken voorwerpen zijn voorbereid, en geef uw achternaam niet prijs. Maar als u een schoonmaakbedrijf wilt, zullen wij u huishoudelijke schoonmaakbedrijven aanbevelen die zich houden aan de plaatselijke normen voor schoonmaken. Dit zijn meestal dezelfde die zijn vastgesteld in de staat waar u woont.

Huishoudelijk schoonmaakpersoneel is opgeleid en getraind, en leert ook over verschillende schoonmaakmethoden en -technieken.

Gids voor Tapijtreiniging

Voor vuildeeltjes die u uit het tapijt kunt zien komen, gebruikt u een stofzuiger met een borstelhulpstuk.

Voor een wekelijkse dieptereiniging is het raadzaam dat u uw tapijt of vloerkleed met stoom laat reinigen.

Afvegen

Gebruik papieren handdoeken of een vochtige doek. Als u geverfd doek hebt, zal de kleur uit het doek sijpelen, waardoor het oppervlak er verbleekt uitziet.

Om gemorste vloeistoffen en vlekken te absorberen, verdunt u ze met witte azijn of water.

Inktvlekken moeten worden weggeveegd, evenals kauwgom en nagellak. Gebruik haarlak om de witte vlekken van verf te verwijderen.

Lavendel, eucalyptusolie, tea tree olie, druivenpitolie, vanille-olie of witte azijn kunnen vettige of olieachtige vlekken op tapijten reinigen, met inbegrip van gevallen grasvlekken op tapijten.

schoonmaakmiddelen zijn ook effectief voor het schoonmaken van vlekken op tapijten. Verdun een kopje wasmiddel in een emmer warm water. Bevochtig een schone doek met het mengsel en dep op de vlekken.

Leave a Reply