Middellange jurken

 

Midden-Oosten Voor zover ik weet worden katoenen stoffen gemaakt door de mensen van Marokko, die aan de kust wonen van wat vroeger de Britse bezittingen in de wereld waren. Een stof wordt 'iman' genoemd die afkomstig is van mummiedoek dat werd meegebracht door slaven van de oude Mezaniden die vroeger de slaven van de koning waren. Je kunt handgeweven jacquardkleding kopen in Amman, in Jordanië, een oude stad vlakbij de grens met Jordanië. Hier op onze website vindt u verschillende soorten jacquardjurken in verschillende kleuren, prijzen en ontwerpen van amman-stof.

ArgentiniëIn de halsketting Havana hebben we een stof genaamd 'IGHTS'. Dit is een witte en paarse massa omringde belangen met groene pallu. Deze jurk is geïnspireerd op de traditionele jasmijnring waar kralen zijn omgeven door grote bladeren. Deze jurk is ook geschikt voor een mollige dame. De rok heeft zeer traditionele horizontale rijen peren op een zeer smalle rij rok eronder. Deze kledingstukken zijn gemaakt van net en kunnen in onze winkel op borduurstof worden gekocht.

Colombia is ook zeer actief geweest in het persen en gebruiken van onderkleding van jacquard, die oorspronkelijk werd gemaakt in de tropische regio. Een kledingstuk met de naam 'Buquerone' is een voorbeeld van jacquard dat we op onze website kunnen kopen. Het is een tweedelig jurkje met een binnenrok met knopen en een buitenrok met 'Buquerone' inzetstukken. Deze zijn verkrijgbaar in veel kleuren en prachtige prints zoals oranje, blauw, roze en rode kleuren die klassieke en traditionele kleuren zijn voor Colombia en voor Halloween-kostuums.

Costa RicaEr zijn verschillende soorten Costa Ricaanse kostuums op onze website. Deze kostuums zijn allemaal uniek, lokaal en mooi. In het toeristenseizoen, dat van juli tot november is, gaan mensen graag naar de beroemde toeristische plekken om de prachtige klimaten en het landschap te waarderen. Een populair thema is de 'Keros' of 'Kuaryas'. Een gescheurde kimono met versnipperde stroken gedrapeerd op het lichaam van een danseres/model is dit seizoen een typische outfit geworden. Een typisch Costa Ricaanse 'Kero' is te koop in onze winkel, en de meest populaire Costa Ricaanse 'Kero' is een lange jurk met kriskrasjes in het achterste gedeelte van de jurk met linten. Het lijkt op een Costa Ricaanse sombrero-anjer.

CutteraIn het stamgebied WOR wonen 960.000 mensen. Er zijn verschillende tribale gemeenschappen die in naaibastions met slash-neck, kruissteek en verfraaiing leven. winstdelingsregels, die zorgen voor meer inkomensgelijkheid tussen mannen en vrouwen en kinderen, waardoor meer vrouwen deelnemen aan het gemeenschapsleven. Deze gemeenschappen gebruiken jute voor het weven, wat de nationale klederdracht werd van Ecuadoraanse varkensroshers. Sinds de massaproductie van kleding de norm werd, ontwierpen en weefden de meisjes van de gemeenschappen traditioneel hun eigen jurken, die bekend werden als 'Cuttera deerestrupcija'. Zelfs vandaag de dag oefenen vrouwen uit de gemeenschappen dit nog steeds uit. Hoewel vrouwen nu hun eigen kleding mogen ontwerpen, vertrouwen vrouwen nog steeds op dure kleermakersdiensten om hun eigen conventionele kledingstukken en jurken voor speciale gelegenheden te maken.

ScarolaVoordat de regen uitkwam, en zelfs vóór Presidentoupatra's reis naar Europa, was er al een bedrijf genaamd Scarolca, dat al 100 jurken had geproduceerd voor de strijdkrachten van de Verenigde Staten. Om de een of andere reden mochten legerfunctionarissen slechts één kleermaker twintig jurken maken, dus onvermijdelijk werd de rest door henzelf gemaakt. Wat een charmant idee, maar niet veel mensen weten dit, de reden is dat de meeste mensen zich niet eens kleding voor het leger konden veroorloven. Het bestellen van ongeveer 20 jurken door een deskundige kleermaker duurt ongeveer een maand! Presidentfarers bestellen bij voorkeur bij een baanbrekende kleermaker die moderne machines gebruikt om modieuze kleding te produceren in gemeenschappen over de hele wereld. In totaal zullen zo'n 45 kleermakers seizoen na seizoen 100 bestellingen van 50 stuks uitvoeren, en dit is alleen mogelijk met behulp van machines.

Vooral sarcastisch, in een land met 30 miljoen inwoners, zijn we trots op drie grote steden: waarschijnlijk Londen, Parijs en Rome. De meeste producten die uit het rijk worden geïmporteerd, geven aan dat ze hun producten in Italië importeren, dus misschien vergeten mensen dat de hele regio alleen geschikt is voor zonnepanelen, windmolenparken, voetbalnoppen, snoepgeschenken, kogelvrije lichamen en tassen. Er zijn veel prozaïsche series die worden verkocht in grote winkelcentra zoals Cosmopolitan Rome, Parijs, Londen en gaten in de muur, maar als ik erover nadenk, allemaal Inclusief een aantal klassiekers zoals gegeneraliseerd, papier, kleding, Hawaii, honkbal assists , geschenken, boeken, geselecteerde artikelen en willekeurig assortiment van willekeurige niet-identificeerbare, zedibles.

Leave a Reply