Hoe maak je een raam schoon?

Hoe maak je een raam schoon?

Als er veel ramen moeten worden schoongemaakt, is het altijd goed om een professionele schoonmaker in te huren om de klus te klaren. Als u het werk aankunt en wilt weten wat u moet doen of waar u de benodigdheden kunt krijgen, kunt u overwegen om uw ramen professioneel te laten schoonmaken. Er zijn veel manieren om een raam schoon te maken en het is gewoon een kwestie van de beste manier kiezen om het proces te versnellen en ongelukken te voorkomen.

 

Schoonmaak

 

Regenseizoen

Periodieke reiniging is belangrijk voor de conditie van glazen ruiten. Het proces is vrij snel en gemakkelijk. Het maakt niet uit hoeveel ramen of hoeveel producten er moeten worden gebruikt, de klus kan vrij gemakkelijk worden geklaard en u zult geen tijd of geld verspillen. Gewoon pluisvrije doeken gebruiken voor het afstoffen met een product dat “Glass Munk” heet, zorgt voor meerdere malen de glans die nodig is voor ramen of glazen oppervlakken. Een tip voor het schoonmaken van ramen voor de beste resultaten zou zijn om het raam schoon te maken en een papieren handdoekje/ Leopard Skin Fat protector op het raam te leggen. Veeg vervolgens de ramen, hordeuren, vuil en oliĆ«n af met het papieren handdoekje/Yu protector. Dan bent u klaar om de ramen grondig schoon te maken.

Doe het zelf

Voor een grote schoonmaak van de ramen kunt u in het voor- en najaar het beste een professionele glazenwasser inhuren. Voor een middelgrote glazenwasserij, kunt u veel stappen zelf doen. Veel ramen zijn bijvoorbeeld gemakkelijk staand op een ladder schoon te maken, maar sommige ramen met folie op het glas, moeten vanaf de grond met een ladder of een stoel of ladder worden schoongemaakt. Gebruik een goede schone droge doek om vuil of zware folie te verwijderen. Gebruik eerst een droge glazenwasserdoek om het glas plaatselijk schoon te maken en veeg vervolgens het vuil weg met een natte glazenwasserdoek. Breng de droge reinigingsvloeistof met een draaiende beweging aan op de onderkant van het glas en gebruik vervolgens een glazenwassersborstel om de oplossing in de folie te smeren.

Zodra de glasreiniging is voltooid, droogt u de ruit en brengt u een transparante glasverzegeling aan om het schone oppervlak te beschermen en het streeploos te houden.

Droog het raam met een trekker en breng vervolgens een harde transparante glasbeschermer aan om te voorkomen dat het glas vuil wordt.

Glasreinigers

Er zijn tegenwoordig veel chemische glasreinigers op de markt.

De beste die ik vond die vuil en vlekken grondig verwijdert is Safe Shield. Het is een onderhoudsmiddel dat wordt gebruikt om de auto in de was te zetten. Safe Shield is een hoogwaardige glasreiniger voor uw auto, keuken, bad en buiten. U kunt alles wat u nodig heeft om Safe Shield te gebruiken vinden in uw plaatselijke winkel voor schoonmaakbenodigdheden.

Leave a Reply