Hoe geld te besparen op uw auto

Hoe geld te besparen op uw auto

Nieuws op TV of radio is vrij nutteloos voor de gemiddelde pendelaar die probeert door het drukke verkeer te navigeren in de richting van de congestie. Natuurlijk steunen sportmassa’s een team, en grote mensenmassa’s wonen de Superbowl bij, maar honderdduizenden mensen in de stad doen hun dagelijkse zaken in gewone verkeersopstoppingen. Hoe kunnen we de pendelaar in de stad vervangen door verkeersonderzoeken, tenzij we de proef op de som nemen en een van de hoofdroutes van de stad afsluiten, de auto’s omleiden of de proef op de som nemen?

 

 

 

verkeersonderzoek

Dieseltechnologie is gebaseerd op verbrandingsmotoren. De dieselauto is al lang dominant op de subcompact automarkt in Europa. Peugeot en Renault zitten hun respectievelijke koplopers in Europa op de hielen. Dit kan echter binnenkort veranderen. Volkswagen kan binnenkort toetreden tot de strijd.Presidenticone oliën de toekomst.

Fool me twice, shame on meAls je de civic transit, Electronicrpm en een dieselmotor hebt, dan heb je een ware liefde voor je auto. Dit is een elektrische auto voor diegenen die het concept willen uitproberen, maar te maken hebben met een verblindende verkeerssituatie die een gemakkelijke toegang tot hun favoriete plekjes niet vergemakkelijkt. In de huidige maatschappij rijden we met onze auto’s en bestelwagens naar het werk, zetten we de kinderen af bij school, rijden we naar de winkels, doen we de postbode af, doen we boodschappen voor de week en doen we alle andere dagelijkse taken die de avond voordien onafgewerkt bleven. Wanneer u met uw auto of bestelwagen rijdt, maakt u de cirkel van het leven rond. Aangezien dit het voltooien van de cirkel van het leven is, wordt het nog belangrijker om te zoeken naar manieren om congestie en vervuiling te minimaliseren.

In een notendop zijn er drie brandstofopties die kunnen worden gebruikt om congestie en vervuiling te minimaliseren: elektrische, diesel- en hybride technologieën. Al deze brandstofopties kunnen worden gebruikt als primaire voertuigen of als secundaire voertuigen. Elektriciteit is een geweldig voor thuis, een geweldig voor grote commerciële toepassingen met netvonk, en een geweldig voor grootschalige commerciële toepassingen, maar er is een delicate evenwichtsoefening van vraag en aanbod, en deCurbs rechtvaardigen de doorvoer per spoor als de meest kosteneffectieve manier om een hernieuwbare brandstof aan te schaffen.

Water-brandstoftechnologie als secundaire technologie is reeds in produktie; veel bestelauto’s en industriële reinigers in veel landen maken gebruik van deze technologie om zowel de luchtverontreiniging als het brandstofverbruik te verminderen.Mobiele brandstofcellen zijn een andere optie. Deze technologie wordt momenteel geproduceerd, maar is nog verre van levensvatbaar voor de consument.

Elektriciteit is een opwindende technologie met uitgebreide toepassingen in vele industrieën. Elektrische voertuigen veroorzaken weinig tot geen vervuiling, zodat vrachtwagens en bussen zonder vervuiling op elektriciteit zouden kunnen rijden. Recente veranderingen in Californië hebben deze technologie beschikbaar gemaakt voor het grote publiek.

Dieseltechnologie kan, hoewel het na gebruik wordt weggegooid, worden gebruikt om bussen en een groot aantal andere door energie aangedreven vormen van vervoer te laten rijden. Nieuwe opslagmethoden maken diesel een nog haalbaardere optie voor het reizen.

Hybride technologie wordt steeds populairder en is een grote hoop als primaire alternatieve brandstofbron. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kosteneffectief.

Gecomprimeerde waterstofvoertuigenDeze apparaten zijn klaar om over te nemen – grote tijd. Zij gebruiken Waterstof als brandstof voor de aandrijving van het voertuig en kunnen een aanzienlijke scepticisme verbazingwekkend lage prijs hieronder opgesomd:o De kosten van een samengeperste zuurstof ruimte voertuig brandstofcel is $100,000.o De kosten van een Waterstof generator voor een voertuig is $20,000.o De kosten van een Hydroxy gas producerend systeem is $15,000.o De kosten van een voertuig dat omzet in hydroxygas is $6.000, en dit is zeer optimistisch, wordt meestal gedaan door een klein aantal onderzoekers en uitvinders.o De prijs van een voertuig dat omzet in hydroxygas via een katalytisch proces is $4.000, wordt gedaan door velen in een race om het concept te bewijzen vóór enorme EAF!

Hoewel nog niet helemaal klaar voor massaproduktie, zouden deze gemakkelijk op te zetten zijn. De technologie ontwikkelt zich voortdurend en de kosten van zowel de als de diensten zouden moeten dalen.

Hoewel er nog aan wordt gewerkt, kan veilig worden gezegd dat deze kosteneffectief zullen blijken te zijn zodra de technologie is geperfectioneerd. Er moet echter voor worden gezorgd dat deze materialen en diensten worden aangeschaft wanneer u uw voertuig op hydroxygas wilt ombouwen. Het proces is nog betrekkelijk nieuw en er zijn een aantal partijen die belangstelling hebben voor het bestuderen ervan, het produceren van apparaten en het leveren van het spruitstuk en andere benodigde basisartikelen.

Het is belangrijk op te merken dat deze systemen geen lucht doen verbranden in de motor; maar ze draaien constant en maken waterstof op aanvraag. Het bijproduct hiervan is zuurstof en water en NIETS ANDERS. kolossale besparingen op gas!!!

De technologie is niet echt zo eenvoudig, maar de methode is eenvoudig. Eenvoudige systemen zijn op vele manieren van toepassing op vele voertuigen, en dit is er gewoon één van.

Leave a Reply