Hoe een boek te beginnen

Hoe een boek te beginnen

Voor veel mensen is iets unieks doen, en het op een unieke manier doen, tijdrovend. Als het boek een afhaalmaaltijd is voor wat je doet of voor een hobby, kan je hobby een bedrijf worden. Om geld te verdienen, of in ieder geval om je te helpen je rekeningen te betalen, kan het omzetten van de dingen die je doet in een boek dat je kunt verkopen een interessante en leuke nieuwe bron van inkomsten zijn. Het is de kans om uw inzicht te verkopen aan cliënten, de samenleving of de gemeenschap. Uw boek kan het volgende hitprogramma van de televisie worden met een succesvol boek. Het beste deel is dat u zult weten dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Als u niet zeker bent over de vormgeving van uw boek of niet zeker weet naar wie u moet gaan om uw unieke ideeën of uw hobby’s in een boek om te zetten, is er een boekje dat ik gewoon schrijven noem. Dit is waar je begint, met je eerste stap. Pak pen en papier en laat de ideeën uit je stromen. Terwijl je schrijft, zul je manieren bedenken om je boek te structureren, maar je zult nooit weten of je een interessant boek hebt of niet totdat je klaar bent. Gewoon schrijven kan echter lang duren. De meeste mensen realiseren zich niet dat goed schrijven veel tijd kost. Het is meestal de grote tijd en er is geen blikken, of klikken, of wat dan ook. Je weet dat je op de goede weg bent als het eenmaal af is.

 

Schrijfcoach

De meeste mensen doen geen bewerking, gedaan door iemand die goed opgeleid is in normen. Het kan ze niet schelen dat de persoon die het doet het niet kan schelen, omdat ze alleen maar bezig zijn om het snel gedaan te krijgen. Het zal immers niet meer dan een uur of twee duren en het geld dat ze in rekening brengen is minimaal omdat ze er niet de tijd voor hebben genomen. Neem er een of bel een van uw collega’s of iemand anders die hetzelfde is als u, en maak u geen zorgen. Die persoon zal je garanderen dat je een goed stuk aflevert. Het is hun taak je boek te doen en ze doen het graag.

Hier is mijn advies, word wakker en doe het. Het is belangrijk als je een zaak wilt. Als je ideeën verzamelt, spring er dan gewoon in en begin. Ga zitten en begin ideeën op te doen voor een boek en een bedrijfstak of onderwerp waar je gepassioneerd over bent. Terwijl je de ideeën produceert, wil je ze beginnen te beëindigen. Ik vond het altijd heerlijk om over mijn laatste ontbijt te praten. Het is innemend en helpt me om mijn klanten beter te leren kennen en levert uitstekende gesprekken op die me hielpen een beter idee te kweken. Ik schrijf snel, maar ik kwam tot het besef nadat ik tien boeken had geschreven dat het een hele klus was om mijn gedachten op papier te krijgen. Ik besloot elke stap te nemen om het af te krijgen. Als je klaar bent om aan een boek te beginnen, begin dan te werken aan het hoofdidee van het boek. Word gewoon wakker, en begin te schrijven. Je gedachten zullen komen. Als u thuis bent, kunt u via het internet al de gepropageerde vriendschap Yanke bestuderen. U zult verbaasd zijn hoeveel u op uw laptop en misschien een beetje in uw auto gedaan kunt krijgen. Dit is een briljante reis omdat het uw eigen persoonlijkheid zal opbouwen.

 

 

 

 

 

Leave a Reply