Hoe bloemen kiezen

Hoe bloemen kiezen

Bij het kiezen van bloemen is het een goed idee om uw selecties te maken op basis van uw persoonlijke voorkeur en kleurenschema. Dit kan u ook helpen om bloemgewichten te vermijden. Het beeld van de bloem komt meestal voor de volledige beschrijving. Dus hoe meer u weet over de bloem die u kiest, hoe beter.

Kleurrijke bloemen zoals rozen, tulpen en orchidee├źn zijn altijd te vinden in boeketten en arrangementen. Maar ook andere bloemen worden gebruikt. Eenvoudige voorbeelden van zulke bloemen zijn madeliefjes en munt. Daarnaast zou je ook kunnen kiezen voor hanenkammetjes, zonnebloemen en rozebloemen. Of je kunt ook kiezen uit een grote verscheidenheid aan bloembollen.

 

 

 

 

 

 Bloemen bezorgenDen Haag

Hieronder volgen de stappen die u moet volgen om decoratieve bloemen te kiezen en ze in een vaas te zetten:

– Stem eerst de kleuren van de bloemen af op je schema. Als je een schema hebt met overgebleven kleuren, kun je de overgebleven kleuren gebruiken in de match. U kunt ook contrasterende kleuren gebruiken om de andere tinten naar het hogere segment te brengen. Als uw schema is een monochromatisch, moet u de bleke tinten van kleuren zoals lichtroze en lichtgeel, om uw arrangement pop te maken. Als u wilt dat door middel van de regeling, kunt u gebruik maken van verschillende texturen van bloemen. Aan de andere kant, als je wilt een bijzonder levendige kleur hebben, moet je een doornige, sterke kleur als rood, bijvoorbeeld te kiezen.

– Nadat u uw bloemkleur hebt gekozen, neemt u een stap terug en controleert u of uw schikking harmonieus en evenwichtig is. Soms moet u de hele schikking aanpassen om dit te bereiken. Als je merkt dat sommige bloemen zo strak staan dat er rimpels ontstaan, is je schikking waarschijnlijk te druk.aste rater dichterbij. Een goede vuistregel is om kleuren (bloemen) altijd dichter bij elkaar te zetten.

– Als je de kracht en harmonie hebt gevonden en hebt besloten het in je arrangement (of bos) te gebruiken, neem dan een metalen staafje of stokje en prik ermee in het arrangement om te kijken of het te groot of te klein is. Soms zal de staaf of het stokje vochtig of nat aanvoelen. In dat geval moet je een meer neutrale of scherpe kleur kiezen voor je schikking om evenwicht te bereiken.

– Als de staaf scherp genoeg is, kunt u nu een vaas of bakje kiezen. De beste zijn die, die het uiterlijk van natuurlijke materialen nabootsen: zilver, goud, en andere. Voor een natuurlijke uitstraling gebruikt u een vaas met een hoogglans afwerking. Dit zal uw arrangement echt laten opvallen.

– De vaas of bak moet fijnmazig zijn, zodat u de stengels niet plet en uw arrangement niet gaat kwijlen.

– Bereid vervolgens de bloemen voor. Snij de stengels bij zodat ze een uniforme grootte en vorm hebben voor een artistieke look. Gebruik bijvoorbeeld verschillende soorten bloemen met verschillende kleuren en vormen voor een exquise uitstraling.

– Zorg ervoor dat de bloemen worden omlijst door enkele takken en bladeren die de schikking aanvullen. Tak en bladeren moeten gelijkaardig zijn om de schikking wat op te waarderen.

– Als de bloemen van een andere herkomst zijn, moet u met een aantal factoren rekening houden. Bijvoorbeeld, moet het licht in aanmerking worden genomen, als u de uitvoering van de regeling op een tafel, neem de stengels en plaats ze in een tafel gericht op het licht. Als u wilt natuurlijk effect te gebruiken, kunt u de bloemen rond de tafel. Natuurlijke bloemen zien er mooier uit.

– De vaas of container moet dagelijks met vers water worden schoongemaakt. Schoonmaken met sodawater of animespray zal helpen om het leven van de bloemen te verlengen. Verder moet u nooit te veel bloemen in de vaas zetten. Te veel stelen en bloemen kunnen schimmel in de bloemen veroorzaken en hun schoonheid ru├»neren.

– De combinatie van rozen en andere struikbloemen moet een strategie zijn om de kleuren van de rozen te helpen onderscheiden. De combinatie van meerkleurige bloemen zal geen slecht effect geven.

De rozen water geven

De praktijk van het watertuinieren bestaat al eeuwen. Dit helpt planten om te overleven tot de vorst komt, in het geval dat de planten niet werden verplaatst wanneer het winterseizoen komt. Als u het hele jaar door bloemen in uw tuin wilt hebben, moet u beginnen met rozen. Ze vereisen veel verzorging en besproeiing.

Om te beginnen met het kweken van rozen, moet u het gat diep genoeg graven om de volgroeide rozen aan de oppervlakte te begraven. Dit proces moet worden herhaald totdat de plant 12-18 centimeter lang is. De volgroeide rozenplant komt aan de basis van het gat te staan. Snoei 4 takken weg bij de wortel van de plant. Besproei de wortels vervolgens met fungicide en beendermeel om ze te verstevigen. Het gat moet 18-24 centimeter diep zijn om de wortels van de rozenplant goed te kunnen plaatsen. De roos moet worden besproeid met fungicide en beendermeel om de plant tot rust te kunnen brengen.

Leave a Reply