freelance – Een brede

freelance – Een brede

Een conciërge kan zelfstandig werken, op voltijdse basis, of van huis uit werken als freelance bewoner/bezoeker. Sommige personen treden op als conciërge voor hele gebouwen, terwijl anderen verantwoordelijk zijn voor minder verantwoordelijke en gemakkelijker te beheren kamers zoals appartementen.

Zoals u kunt zien, is er een breed scala aan mogelijkheden voor een conciërge. Zelfs binnen het brede scala hebben conciërges hun eigen specialiteiten die hen onderscheiden van anderen. Verzorgenden komen praktisch op elk gebied van het leven voor, en hebben veel van dezelfde persoonlijke eigenschappen als degenen die in niet-beroepsmatige sectoren werkzaam zijn.

 

 

 

Conciërge

Zorg doel:

Een verzorger moet er belang bij hebben anderen te helpen en in hun belang te werken. Hij moet bezorgd zijn over anderen, omdat hij bekend is met problemen die hun veiligheid kunnen beïnvloeden. In het geval van een gebouw is de conciërge er om de veiligheid en de structurele integriteit van het gebouw te waarborgen. De conciërge moet op zoek gaan naar eventuele problemen, groot of klein, en deze melden aan zijn supervisor.

De conciërge is verantwoordelijk voor:

o toezicht houden op de veiligheidsnormen in het gebouw, vooral in gebieden zoals de gemeenschappelijke liften, gangen en uitgangsdeuren.

o eventuele schade of storingen aan zijn chef te melden, en zijn bevindingen te rapporteren.

o iedereen in het gebouw veilig te houden en bewust te maken van eventuele risico’s, gevaren of gevaren.

aan de huisbaas te melden, en zijn leidinggevende te laten weten dat er iets gerepareerd moet worden.

o in een gebouw met meerdere eenheden, de veiligheid van alle bewoners handhaven, vooral voor senioren en gehandicapten.

o aan de huisbaas te melden, in geval van problemen zoals defecte bedrading, gevaarlijke buren, of andere problemen die de veiligheid van de bewoners in gevaar brengen.

Conciërge. Functieomschrijving en taakomschrijving:

De functie: Een huismeester, zoals hierboven omschreven, is verantwoordelijk voor het kennen van zijn omgeving en de bewoners in het gebouw, evenals de huisbaas. Hij is verantwoordelijk voor het doorgeven van verzoeken en problemen, en moet ervoor zorgen dat zijn verzoeken stipt worden uitgevoerd. Hij moet weten hoe hij eventuele schade of storingen moet melden voor reparatie. Als hij bijvoorbeeld merkt dat een van de liften zwak is, moet de conciërge dit gaan melden. Hij moet in de onmiddellijke nabijheid van de bewoners handelen, en verslag uitbrengen van wat hij weet.

De taakomschrijving: Een Zorgdrager moet de onafhankelijkheid van zijn houding bewaren; hij mag niet te emotioneel betrokken raken bij zijn verantwoordelijkheden. De huismeester moet in staat zijn zijn gevoelens objectief te uiten in situaties die zijn aanwezigheid vereisen. Hij moet beseffen dat hij werkt in het beste belang van zijn werkgever, in dit geval de huisbaas, en hij moet in staat zijn zonder aarzelen de juiste actie te ondernemen.

Een huisbewaarder moet de volgende eigenschappen hebben:

1. betrouwbaar; betrouwbaar; eerlijk; betrouwbaar doel: voldoening brengen aan de cliënten.2. georganiseerd; analytisch; heerlijk flexibel; aandacht voor detail.3. met goede communicatieve vaardigheden; benaderbaar / in staat om duidelijk / consequent te communiceren.4. onderzoekend; non-profit; familie-georiënteerd; met creatieve ideeën.5. toegankelijk / goed georganiseerd; detail-georiënteerd

Een conciërge moet de volgende kwaliteiten hebben:

1. mentale – kracht; stevig; transparant; grondig / georganiseerd; beleefd; kalm; gefocust; meest vriendelijk; behulpzaam / plezierig om mee te werken.2. verbale – verbale vaardigheden; goed – opgeleid; motiverend / bemoedigend; inzichtelijk / inzichtelijk.3. sociaal – netwerken; warm; vriendelijk; open; eerlijk; respectvol; zelfverzekerd; energiek; vriendelijk.

Opmerking: De Zorgdrager is de manager, in deze zin, van alle situaties die enige vorm van interactie met de cliënten van zijn werkgever inhouden. Hij beheert met succes alle communicatie, en beheert alle situaties door gebruik te maken van alle sterke punten om uitkomsten en werkoplossingen te creëren die de werkgever ten goede komen. Hij moet grondig zijn, in alle situaties, en in staat zijn om te gaan met verschillende persoonlijkheden en tempo’s.

Tenslotte moet een conciërge over de volgende kwaliteiten beschikken:

1. kalm; GEMOED; coöperatief; consistent; detail – georiënteerd; uitvoerig; realistisch; georganiseerd; zeer actief; eerlijk; creatief; op onderzoek gebaseerd; waarschijnlijke speler – 1ste, 2de, en 3de verwijderd van zeer succesvol te zijn.4. BESTE kwaliteiten: tijdigheid; ethiek; Caprici Betekenis; de eerste stap naar succes zijn; de kwaliteit zijn die u zich hebt voorgenomen te zijn.

Dat is niet alles. Er is nog een ander facet, namelijk de marketingcoördinator, en uniek voor deze functie is de leningofficier. Een hypotheekverstrekker heeft een specifieke reeks doelstellingen die hij wil bereiken, wat in wezen de eerste en primaire functie van de hypotheekverstrekker is. Hij wil relaties opbouwen, professioneel cultiveren, en langdurige relaties onderhouden met zijn hypotheekverstrekkers. Deze relaties zijn waardevol voor de hypotheekverstrekker, omdat hypotheekverstrekkers over het algemeen hun verstrekker en partner zullen kiezen en jarenlang van hen afhankelijk zullen zijn voor toekomstige zaken.

Leave a Reply