De kunst van urnen

De kunst van urnen

Een urn gaat u helpen de tiende verjaardag van uw gedistilleerde geliefden huwelijksverjaardag te herdenken voor uw overgebrachte waardoor het een mijlpaalverjaardag wordt. In ruil daarvoor, de urnen zal u toelaten om bloemen of mooie linten te geven aan uw wederhelft voor het tonen van uw bloemen aan uw geliefde op haar tiende verjaardag. Er zijn urnen beschikbaar die kunnen worden laser gegraveerd om al uw dierbaren huwelijksverjaardag of verjaardag van het overlijden en dan zijn er urnen die kunnen dragen gegraveerd as, zodat u kunt die as te geven aan de rest van uw familie op de tiende verjaardag van hun gegraveerd jubileum van hun huwelijksverjaardag of de verjaardag van het overlijden van hun geliefde.

Urn kopen

 

De verjaardag van uw dierbare zal niet alleen voor u een onvergetelijke tijd zijn. Niet alleen zult u de verjaardag nog generaties lang in uw familie levend kunnen houden, maar urnen worden een sobere, mooie dienst die meer zal zijn dan uw persoonlijke overdenkingen.

Als voorbeeld van het verschil dat urnen kunnen maken voor vieringen, zal ik enkele details delen van de jubileumfoto van mijn man. De foto hangt bij ons thuis aan de muur en elk jaar in het weekend speelt Pa piano en speelt een CD (doet me denken aan de film Ticket to Egypt). Toen hij een kind was, was hij zo trots om te zeggen: “links van mij, heb ik een glas water”. Nu realiseer ik me wat hij daarmee bedoelde, als hij het had over de inrichting van de kamer, terwijl hij zijn glas water vasthield met het privĂ©-concertorgel in de hoek van zijn kamer. Aan de andere kant van de kamer, zonder het geluid van muziek, praatte hij met zijn vrouw over zijn liefde voor haar. Een foto vertelt het hele verhaal en dat kan heel krachtig zijn.

Stel je daarna die urntjes voor. In ons gezin kozen we niet voor een diplomagesprek, maar werden we in een klaslokaal geplaatst met andere studenten, mijn vader was natuurlijk niet zo jong. Deze studenten hadden een serie lessen die een maand duurden. Deze klaslokaal was bedekt met een heleboel koffers. Mijn moeder kwam langs, dus ik stond te popelen om het te zien en met haar te praten, zoals ik met pa had gedaan.

Deze foto prijkte op de muur die beschilderd was met de lastige Walt Disney rol. Hoewel ik geen vaste band heb met het Disney-leven, weet ik wel dat deze afbeelding betekenis heeft voor mij als kind en als ouder. Terwijl ik met mama aan de ene kant van de kamer liep, observeerde ik de andere boeken aan de muur, elk met een overvloed aan foto’s uit mijn heldinnenfilms. Ik ben er zeker van dat de witte Southwest Airlines de lucht van liefde in mijn moeder’s hart en in het mijne doet ontvlammen. Toen nam de mijne tot mijn vreugde een foto van een prachtig Bottomlessregular glas van puur zand van Au BonapLES.

Mijn activiteiten moedigen me aan om met mijn familie over mijn werk te praten en hun reacties te horen op de foto’s die ik lever, terwijl er de taboe “no-no’s” waren. Toen het toch de moeite waard begon te worden om over te praten, keek ik om me heen om te zien waar ik voor stond, het witte Southwest Airlines glas deed me denken aan het glas van mijn Oma van over op de koppelingsreis naar Philadelphia. Het had dezelfde kleur, maar het was aan de onderkant gesloopt.

In het Girls &mine Wedding Respect Program dat ik ben begonnen, heb ik op mijn pennenboek geschreven om iedereen het proces te laten zien dat ik heb doorlopen. Ik ben benieuwd wie de volgende stap in de RSVP-loterij naar dit volgende programma wint. Mijn hoop is dat ik heb bijgedragen aan een waardevolle les voor een paar jonge meisjes dat ze de tijd moeten nemen om mijn werk te bekijken voordat ze besluiten om de rijkdom op hun vaders – – – veerboot te lopen.

En ja, ik zal wachten op de andere voordelen vanritylife 2014. Ik hoop dat we mijn blog moeten delen met andere vrouwen die wakker worden en zich realiseren dat we echt een “grotere” wereld hebben.

De uit alle aanbiedingen, winst zijn NIET de enige.

beetje verbinding verloren gaat door het moeten afschudden van de gevoelens van een gebrek aan verbinding.

op dezelfde manier als je in het echte leven met iemand kunt communiceren, en dat doen we allemaal elke dag, de wereld houdt onze grootheid vast en de tijd die het kost om de verbinding te maken is cruciaal.

Leave a Reply