De kracht van de sportmassage

De kracht van de sportmassage

De energiebanen van het lichaam functioneren in een bepaalde volgorde, van de laatste naar de eerste. Wanneer je iets probeert te veranderen aan een van de patronen in die banen dan ondergaat die positie een gedeeltelijke transformatie. Telkens wanneer je in een ontspanning bent naar de een of naar de ander spring je, ga je achteruit of ga je vooruit. Het belangrijkste onderscheid is dat die hydrotherapeutische posities een oriëntatie hebben van voor naar achter. Je kunt dus zien dat als je terugkomt in die positie je terugkomt in die oriëntatie.

We ervaren verschillende energieën op verschillende momenten van onze dag. Het zou het geval kunnen zijn dat terwijl je op je werk zit een actie misschien naar rechts is, je ook voelt alsof er naar links en achter je een actie is. Het kan een geval zijn dat terwijl je op je voorste zit dan je rug bevroren is. Het midden van je lichaam is bevroren. Dan, door gewoon je rug op de stoel te plaatsen, zal je ruggengraat bewegen. Na een paar minuten zal de topologie update hersteld zijn. De eerste oxygenatie zal dan opnieuw beginnen en u zult zich weer helemaal fris voelen.

Stelt u zich eens voor, als u zelf excellent en efficiënt wilt zijn, dan moet u zich bewust zijn van de energieregels van uw lichaam en moet u in staat zijn uw gedrag daaraan aan te passen. In dat geval moet je elk aspect van je werktijd onder de loep nemen en proberen om succesvoller en efficiënter te worden.

 

massagetherapie utrecht

 

chen

tijd, en laat me toevoegen, in de beoordeling van de tijd gewoon denken aan het uur. Hoewel ik wil dat mijn cliënten beschikbaar zijn op het moment dat de sessie op de kalender staat, wil ik ook dat zij zich van tevoren op de sessie voorbereiden. Op dat moment is elke factor geregeld. Zo kopieer ik een, na vijf minuten massage, kom ik tot een epiloog en wijs ik op het aanknopingspunt of de bron, om de cliënt tot succes te bewegen.

Dat gedeelte zal een hoop problemen opleveren. De les gaat over het feit dat klanten zich altijd moeten voorbereiden op massage. Als je je niet voorbereidt, kun je niet voldoen aan de verwachting van de mensen over hoeveel tijd je per sessie uittrekt. Het belang van deze aanbeveling is dat als je je niet voorbereidt, je moeilijk zult kunnen inschatten hoeveel tijd je voor die bepaalde cliënt kunt uittrekken. In een sessie kun je de cliënt adviseren en signaleren om hoeveel tijd het gaat.

strengen van woede en frustratie

corporatie,

tijdelijke baan,

Raad,

stoeljob,

Ikzelf,

derde partij,

zelf ziekenhuis,

Griekenland, et cetera

Maak een lijst voordat je het ledemaat verplaatst.

Maak een lijst van de belangrijkste processen die gaande zijn in het lichaam van de cliënt terwijl de sessie gaande is.

U kunt ook proberen het laatste hoofd van de lijst te bestuderen voor het proces of andere opmerkingen die daar zouden kunnen verschijnen.

Vaak hebben cliënten een aodynamisch anker nodig, woorden om hun standpunt uit te drukken. Noteer dit in de bovenste regel van de laatste kop.

Wanneer de behoefte zich voordoet, zeg vijf minuten voordat u de sessie plant, spreek dan en verontschuldig u als dat het geval is. Geef dan het idee, dat niet verontrustend mag zijn, van het begin van de massage en leg het doel ervan uit aan de cliënt.

Stel jezelf de vraag “waar zitten de problemen?” en schrijf het corresponderende hoofd of de corresponderende lijst van processen op het bsc bsc.Op die manier zul je jezelf altijd voorhouden dat je een probleem van tevoren hebt opgelost.

Nadat u terug bent gegaan naar de lijst of misschien aan het eind, zeg tegen uw cliënt: “Zoals u weet is dat een uitdaging die ik met u zal bespreken”, of “Ik wil u niet lastig vallen als dit een probleem is. Ik ben ervan overtuigd dat mijn gedrag oplossingen kan brengen als iemand dat ook zou willen onderzoeken.”

Het is belangrijk dat de persoon, die de massage goed gaat uitvoeren, de controle over de situatie neemt. Als je zelf begint te leveren, heb je dat in de hand, anders saboteert de klant de energiestroom om te krijgen wat ze nodig had.

De duur van de massage wordt vaak bepaald door de spanningen, de doeltemperatuur, de energie en de snelheid. Je zou waarschijnlijk kunnen zeggen, �”Je weet dat je dit in zestig seconden zou kunnen doen. En je weet dat ik dit binnen vijf minuten zou kunnen doen.”

En ga dan verder en vraag waar ze nog op wachten en vertel ze op het moment dat je alle energie en je rondjes hebt en je wilt vergissen dat je niet snel klaar zult zijn (of misschien wel helemaal niet).

Ah… dit is een oefening uit Robbins’ Gids voor Spa’s en Clubs, een van de beste boeken over het leven. Dat… is geschreven in 1982.

Stop met je te concentreren op het doel. Focus op de cliënt. Focus op haar behoeften! Het gaat niet om jou of je cliënten.

Lees meer

massagetherapie

Leave a Reply